2020-2022 kesäkurssit valitettavasti peruuntui koronan ym. syystä
ESITTEITÄ JA KUVIA MAALAUSKURSSEISTA kelaa alas
E

Kruunupuiston uudistettujen hotellihuoneiden sisustus on toteutettu miellyttävin värein ja tekstiilein. Majoittuminen satavuotiaan päärakennuksen upeissa puitteissa tuo majoittumiseen oman nostalgisen tuulahduksensa menneiltä ajoilta. Kaikissa huoneissa on wc/suihku, tv, puhelin ja suurimmassa osassa huoneista myös langaton wlan-verkko..
Sateen tai tihkun yllättäessä on mahdollista maalata myös sisällä ja vaikkapa isoilla katetuilla kuistilla.

YKSITYISOPETUSTA

tai
YKSITYISOPETUSTA RYHMÄSSÄ
(esim: yksin tai perheen, kaveri-, ja vaikka lomaporukan kanssa yhdessä)

AKTIIVI-LOMAVINKKI.

Öljyvärimaalausta luonnossa, ateljeessa, kotonasi, tai vaikka lomanviettopaikassasi.

UUDEN HARRASTUKSEN KOKEILU,
VANHAN LÄMMITTÄMINEN UUDELLEEN,
TAI JO KOKENEEN TEKIJÄN TAITOJEN JA
MOTIIVIEN KEHITTÄMINEN EDELLEEN.

Mikäli opisto- tai kesäkurssiajankohdat eivät sovi aikatauluusi, tai arkailet kokeilla maalaamista vieraassa ryhmässä, voin myös järjestää ryhmä- tai yksiytyisopetusta maalauksen saloihin tilauksesta. Opetus voi tapahtua Ateljee-Kodissa Kirjavalassa, oppilaan kodissa , lomanvietto-paikassanne, tai vaikka "mielimaisemissanne".

Opetuspaketin voisi räätälöidä aina tarpeen mukaan. Aloituskynnystä madaltaa myös se, että oppilaan ei tarvitse hankkia maalaustarvikkeita itse. Mikäli maalaus kiinnostaa jatkossakin, voin opastaa materiaalin hankinnassa.

Opetuksen/kurssin hinta voidaan sopia erikseen. Se määräytyy paljolti kurssin pituudesta, ryhmän koosta, materiaalin tarpeesta ja matkojen pituudesta yms. seikoista. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä suunnitellaan maalausopetustapahtuma juuri Sinun, perheesi, loma- tai vaikka kaveriporukkasi tarpeisiin sopivaksi.


Yllä: Perhe, isä äiti ja kaksi lasta lauantaipäivän maalauskurssilla Ateljee-kodissa.
Alla: Sisarusten ja serkusten yhteinen maalauspäivä. Lapsien yhteiseen maalauspäivään sisältyi maalaamisen lisäksi, aikuisille järjestetty taidenäyttely. Näyttelyn avajaistilaisuudessa yksi lapsista soitti avajaisfanfaarin trumpetilla, yksi piti avajaispuheen ja muiden tarjottuaan avajaisvieraille "shamppanjat" (mehut) kaikki esittelivät vuorotellen omat teoksensa.

Opetan öljyvärimaalausta

VASTA-ALKAJILLE JA KAUAN MAALANNEILLE.
"PIIRUSTUSTAITO" EI VÄLTTÄMÄTÖN,

Kaakon kansalaisopistossa Parikkalassa

Rymät kokoontuvat maanantaisin ateljeessani Kirjavalassa klo15.00-17.30 ja 18.00-20.30. Kurssien aikatauluista ja ilmoittautumisajoista tiedotetaan
Parikkalan kunnan kotisivuilla sekä Parikkalan-Rautjärven Sanomissa syksyisin ja vuoden vaihteessa.

Tuleville kursseille voi ilmoittautua Kaakon Kansalaisopiston toimistoon,
puh (05) 686 1235.

TERVETULOA OPPIMAAN JA HARRASTAMAAN!

.